Jumppa on mukavaa yhdessäoloa lapsen kanssa! Äiti & Taapero -tunti on suunniteltu vahvistamaan äidin kehoa sekä lisäämään äidin ja lapsen vuorovaikutusta.  Tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia koko kehon lihasvoimaharjoitteita ja liikunnallisia leikkejä yhdessä lasten kanssa. Lapsen olisi hyvä osata kävellä. Lapset ovat aktiivisesti mukana tunneilla ja äidit pääsevät kohottamaan kuntoa mukavalla tavalla.
Tunnin toiminta tapahtuu lasten ehdoilla. Tuntumassa on myös mahdollisuus syödä ja pukea rauhassa tunnin jälkeen.

-Kevät 2020-

Äiti&Taapero -jumppa

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA
Tutustu verkkopohjaisiin liikuntapalveluihimme

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksuvälineet.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**