YKSILÖKÄYNTIEN PERUUTUSEHDOT
Jos olet estynyt saapumaan varaamallesi yksilökäyntiajalle (fysioterapia, hieronta, vyöhyketerapia, pt-valmennus, ravintovalmennus), peruthan varaamasi ajan viimeistään 24h ennen aikaasi. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.
Jos joudumme perumaan varaamasi ajan (esimerkiksi työntekijän sairastumisen vuoksi), tiedotamme asiasta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä ajanvarauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Tuntuman puolesta perutusta ajasta ei veloiteta, eikä makseta asiakkaalle korvauksia.

RYHMIEN PERUUTUSEHDOT
Paikan ryhmässä voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin alkua. 6-1vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen koko osallistumismaksun. Esittäessäsi lääkärintodistuksen perumisen yhteydessä, maksua ei peritä.
Tuntuman yleisen käytännön mukaan voit korvata yhden poissaolon jatkuvasta kurssista toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).
Kursseilla on vähimmäisosallistujamäärä, joka vaihtelee ryhmästä riippuen. Jos osallistujamäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tässä tapauksessa asiakkaalta peritään kurssin kertamaksu, ei koko kurssin hintaa.
Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma pidättää oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.