KorsettiPilates tunnilla saat useita eri harjoitusvariaatioita, joten kurssi soveltuu lähes kaikille. Kurssilla huomioidaan myös lantionpohjan harjoittelu sekä vatsalihasten erkauma. Jokaisen tunnin lopuksi rentoudutaan ja nautitaan hetki rauhasta.

Peruskurssilla edetään rauhakseltaan huomioiden niin vasta-alkajat kuin jo edenneetkin harjoittelijat. 
Jatkokurssilla edetään haastavampiin liikkeisiin kohti klassisen Pilateksen perusharjoitteita, edelleen jokaisen oma tilanne huomioiden. 

Pilatesohjaaja ja asiakas Pilatestunnilla
KorsettiPilates-tunti soveltuu loistavasti kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille. 

Riitan Klassinen Pilatestunti sopii sinulle, joka kaipaat lempeää ja keskitettyä koko kehon harjoittelua, mutta haluat jo hieman enemmän haastetta harjoitteluusi. Tunti on erinomainen jatko KorsettiPilates tuntien jälkeen.

Ryhmän ohjaajana toimii KM, fysioterapeutti, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä Pilatesohjaaja Riitta Alatalo. Riitalla on 15 vuoden kokemus Pilates tuntien ohjaamisesta ja tällä hetkellä hän vahvistaa osaamistaan opiskelemalla Somatic Pilates- menetelmää Suomen huippuopettajien johdolla.

LISÄTIEDOT KURSSISTA:
Puh. +358 44 7341643
riitta.alatalo@nuortenystavat.fi

-Kevät 2020-

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA
Tutustu verkkopohjaisiin liikuntapalveluihimme

Ilmoittautuminen kurssille Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Ticket Duo, EazyBreak, Tyky+ sekä ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä) . HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa.

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot. **