KorsettiPilates tunnilla saat useita eri harjoitusvariaatioita, joten kurssi soveltuu lähes kaikille. Kurssilla huomioidaan myös lantionpohjan harjoittelu sekä vatsalihasten erkauma. Jokaisen tunnin lopuksi rentoudutaan ja nautitaan hetki rauhasta.

Peruskurssilla edetään rauhakseltaan huomioiden niin vasta-alkajat kuin jo edenneetkin harjoittelijat. Jatkokurssilla edetään haastavampiin liikkeisiin kohti klassisen Pilateksen perusharjoitteita, edelleen jokaisen oma tilanne huomioiden. 

KorsettiPilates FIT kurssilla keskikehon syvän tuen tulee olla jo hallussa, sillä tunti koostuu pääasiassa haastavammista Pilates-liikkeistä. Edelleen tunnilla saa vaihtoehtoja liikevariaatioihin, joten tämä on seuraava askel toiminnallisen ja vahvan keskikehon rakentamisessa. Tunnilla lihaskuntoa- ja huoltoharjoitteita tulee koko keholle.

Pilatesohjaaja ja asiakas Pilatestunnilla
KorsettiPilates-tunti soveltuu loistavasti kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille. 

-Syksy 2019-

KorsettiPilates
Seuraavan kurssin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

79€/hlö           
                                                                    

Ohjaajana Satu Korkeamaa,
liikunnanohjaaja AMK & Pilatesohjaaja.

Ilmoittautuminen kurssille Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Ticket Duo, EazyBreak, Tyky+ sekä ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytännön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa.

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot. **