Äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutus (Lohja)

Koulutuksen järjestää Äitiysliikunta-akatemia. Kouluttajana toimii Tuntuman äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Sofia Vesa.

16.11.2019 09:00 - 17:00
290 €

Äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutus (Oulu)

Koulutuksen järjestää Äitiysliikunta-akatemia. Kouluttajana toimii Tuntuman äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Sofia Vesa.

29.11.2019 09:00 - 17:00
290 €

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytönnön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).

Workshop toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta. Peruuntumisesta ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kaksi vuorokautta ennen workshopin ajankohtaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**