Personal training -palvelut Oulussa

Haluaisitko saada pysyviä elämäntapamuutoksia? Vaivaavatko jatkuvat kiputilat tai haluatko voida hyvin raskausaikana ja synnytyksen jälkeen? Meillä Tuntumassa luonnollisesti myös personal training -palveluissa huomioimme tarkasti asiakaskuntamme tarpeet. Tyypillisesti valmennuksesta haetaan apua esimerkiksi liikunnan turvalliseen aloittamiseen synnytyksen jälkeen, liikuntakipinän sytyttämiseen, terveellisten elämäntapojen opetteluun ja pysyvän muutoksen saavuttamiseen. Suurin osa asiakkaistamme tavoittelee energisempää ja onnellisempaa elämää.

Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuman personal training -palveluista vastaa säkenöivä Sofia. Sofia on työskennellyt pitkään tuki-ja liikuntaelinkiputiloista kärsivien, elämäntapamuutosta tekevien ja raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten parissa valmennuskentällä ja kouluttaa valtakunnallisesti myös uusia personal trainereita ympäri Suomen. Personal training -valmennuksissa opetellaan sinun elämäntilanteeseesi sopivia tapoja ja juurrutetaan opittuja rutiineja osaksi sinun jokapäiväistä arkea. Sofia on asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen valmentaja, joka osaa kuunnella asiakkaan tarpeita ja auttaa luomaan niistä tavoitteita sekä opastaa kuinka niihin päästään.

Personal Trainer opastaa asiakasta oikeaan tapaan tehdä liikunnallista harjoitusta

Henkilökohtaista valmennusta – kohti muutosta

Henkilökohtaisissa valmennuksissamme keskitytään kehon fyysisen kapasiteetin lisäämiseen, kuten peruskunnon kehittämiseen, ravitsemustottumusten parantamiseen, levon optimointiin, palautumiseen ja lihaskunnon kasvattamiseen. Huomioimme valmennuksen aikana myös henkisen hyvinvoinnin. Kun elämäntapamuutos tehdään asiakkaan omien arvojen mukaisesti, on muutos pysyvää.

Tuntuman PT-valmennuksessa saat apua muun muassa tunnesyömiseen, ajanhallintaongelmiin, stressinhallintaan, innostuksen ja positiivisen elämänasenteen opettelemiseen sekä muiden psyykkisten taitojen opetteluun.

Naisille suunnatuissa personal training -valmennuksissa huomioimme erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon kuntoutuksen.

Onpa tavoitteenasi sitten palautua synnytyksestä, tehdä elämäntapamuutos tai sytyttää liikuntainnostus – Tuntuman Personal training -palvelujen ja Sofian avulla tuella onnistut! Valmennukset toteutuvat Tuntumassa sekä Liikuntakeskus Voitossa Oulun Limingantullissa.

Valmentajanasi toimii Sofia Vesa – äitiysfysioterapeutti, naisten valmennukseen erikoistunut pt, NLPTrainer.

Ota yhteys Tuntumaan ja kysy lisää valmennuksesta.