Vaunulenkki ja yhteinen treeni ulkoilmassa. Liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa, raikasta ilmaa ja vertaistukea.
Yhteiselle vaunulenkille lähdetään Tuntuman edestä (Torikatu 64). Pienen kävelylenkin jälkeen pysähdytään jumppaamaan. Ulkotreenit sisältävät kehonpainolla tehtäviä lihasvoimaharjoituksia, venyttelyä sekä kehonhallintaa ja tasapainoa lisääviä liikkeitä. Treeni tukee synnytyksestä palautumista, joten sopii vaikka synnytyksestä olisi vain vähän aikaa. Lopuksi vielä kävellään yhdessä Tuntuman eteen Torikadulle.

Mukaan voit tulla kun vointisi sallii noin 30min kävelylenkin. Ulkotreenin voi tehdä oman tilanteen mukaan, taukoja saa aina pitää jos siltä tuntuu.

Ohjaaja on äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut, joten kävellessä voidaan myös keskustella esimerkiksi synnytyksestä palautumisesta, liikunnan aloittamisesta synnytyksen jälkeen tai muista ryhmäläisiä askarruttavista asioista.

Ryhmäkertoja on neljä. Tunnille säänmukainen vaatetus. Jos myrsky iskee, etsitään tunnille korvaava ajankohta, mutta pienellä sateella tunti pidetään. Toivotaan kuitenkin, että sää on aurinkoinen 🙂

Ryhmään osallistuvat saavat äitiysfysioterapian alkututkimus -käynnistä -10% alennuksen.

-Kesä 2022-

To 2.6. – 30.6.2022 (ei to 23.6)
klo 14:30 – 15:30
Tapaaminen Tuntuman ulko-ovella
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Kurssin hinta: 39€

To 28.7. – 18.8.2022
klo 14:30 – 15:30
Tapaaminen Tuntuman ulko-ovella
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Kurssin hinta: 39€

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

———————————–

Maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenred, EazyBreak ja ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloituskertaa tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**