Toimiva ja vahva keho!

Treeniryhmät ovat 3 kuukauden mittaisia liikunnallisia pienryhmiä, joissa keskitytään tehokkaaseen, toiminnalliseen ja turvalliseen treeniin kohti toimivampaa ja vahvempaa kehoa.

Ryhmissä treenataan niin kehonpainolla kuin välineillä monipuolisesti ja pääasiassa toiminnallisesti. Ei ole väliä, mikä kuntotasosi on, sillä liikkeet säädetään aina sopivan haastaviksi. Huomioimme ryhmissä myös mahdolliset keskikehon ja lantionpohjan toimintahäiriöt.


Ajattelemme, että kehon tulisi olla vahva ja toimiva läpi elämän, myös mahdollisista kehon toimintahäiriöistä huolimatta. Harjoitteluperiaatteemme on tarjota mahdollisimman monipuolista ja sopivan kuormittavaa vastusta keholle, jotta kehomme kestää ajan tuomat muutokset ja kolhut. Ei ylimääräistä säätämistä, vaan simppeliä ja nousujohteista treenaamista!

Treeniryhmät kokoontuvat kerran viikossa tunnin ajan. Ryhmät saavat kotiin myös kotitehtäviä ja –harjoituksia. Ryhmässä on 4-6 treenaajaa, jolloin meillä on mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen ja tutustua jokaiseen treenaajaan.

Mikäli ryhmäläisillä on toiveena painonpudotus ja kiinteytyminen, voimme tehdä katsauksen myös ravitsemukseen.

Huomaa, että aamupäivän ja iltapäivän ryhmiin voi ottaa vauvan mukaan. Emme treenaa vauvan kanssa, mutta vauva voi olla mukana tunnilla. Iltaryhmässä tätä vaihtoehtoa ei ole, vaan treeni on pelkästään naisille.

Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

-Kevät 2020-

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA
Tutustu verkkopohjaisiin liikuntapalveluihimme

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Treeniryhmän voi maksaa kokonaan tai osittain myös liikuntaetuudella (eHyvinvointi/sporttipassi, Smartum, Edenred/Virikeseteli, Eazybreak, Tyky+)

LUETHAN EHDOT JA SÄÄNNÖT HUOLELLA!

*Treeniryhmään sitoudutaan 3 kuukautta kerrallaan, mistä tehdään treenisopimus.
Mikäli treeniryhmän toiminta-ajalle tulee pyhiä tai yleisiä lomia, ryhmäläiset saavat kotiharjoitteet tai harjoituskerralla on korvaava ohjaaja. Treenaaja voi hakea poissaololle korvausta vain lääkärintodistuksella, muutoin poissaoloja ei korvata.

**Huomioithan, ettei vatsalihasten erkauma tai keskikehon/lantionpohjan toimintahäiriö pääasiassa ole este harjoittelulle, mutta mikäli sinulla on selkeää virtsankarkailua tai epäilys gynekologisesta laskeumasta, suosittelemme kääntymään ensin gynekologin ja/tai lantionpohjan fysioterapeutin puoleen.

***Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa.

Korvaava ohjaaja tai korvaava kotitreeni on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.***