Tuntumassa sinua palvelevat

Tuntumassa Sinua palvelee kolmen ässän kopla; Salla, Satu ja Sofia

Äitiysfysioterapeutti Sofia Vesa

Sofia Vesa
Tuntuman toimitusjohtaja, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer, Hypopressive-ohjaaja

Moikka!

Nimeni on Sofia Vesa ja olen toinen Tuntuman äitiys- ja lantionpohjafysioterapeuteista. Vastuualueisiini kuuluu äitiysfysioterapian lisäksi myös Tuntuman valmennus- ja koulutustoiminta.

Äitiysfysioterapiassa työskentelemme raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten erityiskysymyksien parissa päivittäin ja kuntoutamme mm. vatsalihasten erkaumaa sekä lantionpohjan toiminhäiriöitä. Olen itse erikoistunut erityisesti synnytyksen jälkeisen palatumisen tukemiseen, mikä otetaan huomioon aina myös personal training -valmennuksissani.

Fysioterapia- ja valmennustöiden lisäksi järjestämme Tuntumassa luentoja, webinaareja sekä ammattilaiskoulutuksia naiseuteen liittyvistä asioista, joissa toimin usein luennoitsijana muiden Tuntuman naisten kanssa. Onnekseni olen saanut vuosien varrella myös aivan ihania yhteistyökumppaneita mukaan ja teemmekin tiivistä yhteistyötä Bailamaman ja Äitiysliikunta-akatemian kanssa, jossa koulutamme Äitiysliikunnan ammattilaisia ympäri Suomen!

Kouluttaja- ja luennoitsijakokemus on kertynyt vuosien varrella kouluttaessani Suomen johtavalla personal trainereiden koulutustaholla Trainer4You:lla hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajia sekä personal trainereita ympäri Suomen. Yhteistyö Trainer4You:n kanssa jatkuu edelleen ja minuun voikin törmätä joko koulutuksissa tai vaikkapa raskausaikaa ja synnytyksen jälkeistä palautumista tukevien verkkokurssien parista.

Liikunnanohjaaja Satu Korkeamaa

Satu Korkeamaa

Naisten ja äitien hyvinvointiin erikoistunut liikunnanohjaaja AMK, Pilatesohjaaja, Hypopressive-ohjaaja

Heippa!

Olen Satu Korkeamaa, Tuntuman monitoiminainen. Ohjaan pienryhmiä, teen klassista hierontaa ja vyöhyketerapiahoitoja, annan ravintovalmennusta sekä hoidan Tuntuman myynnin ja markkinoinnin. Välillä hyppään mukaan luento- ja koulutusremmiin.

Minulla on kaksi pientä lasta, joiden ansiota on erikoistumiseni naisten ja äitien liikuntaan ja hyvinvointiin. Toisen lapseni syntymän jälkeen aloin etsiä tietoa vatsalihasten erkaumasta ja pian olinkin jo täysin aiheen lumoissa. Tänä päivänä voin kutsua itseäni aihealueen asiantuntijaksi.

Tanssitaustani vuoksi olen aina ollut kiinnostunut kehonhuollosta ja käynyt useita koulutuksia sitä varten. Tunneillani onkin aina vahvasti läsnä kehon kokonaisvaltainen huomioiminen sekä kehon ja mielen huoltaminen.

Minulla on pitkä historia liikunnanohjaajana. Ohjaajana olen tsemppaava ja huomioiva, mistä syystä nautin pienryhmissä toimimisesta. Saan keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja antaa henkilökohtaista ohjausta. Minulle tärkeintä työssäni on asiakkaat ja heidän edistymisensä. Haluan, että Sinä onnistut.

Äitiysfysioterapeutti Salla Tiiro

Salla Tiiro
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Spiraalistabilaatio-ohjaaja

Moi! 

Olen Salla Tiiro, toinen Tuntuman äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuteista. Toimin pääasiassa raskaana olevien, synnyttäneiden ja yli ikääntyvien naisten kanssa, auttaen heitä läpi naiseuden polun. 

Pyrin antamaan asiakkailleni tukea ja kannustusta kuntoutusprosessin aikana, sekä opettaa heitä kuuntelemaan oman kehon viestejä. Fysioterapeuttina näen ihmisen kokonaisuutena, joten fyysistä kuntoutumista tukee myös henkinen hyvinvointi.

Olen kahden lapsen äiti, joten raskausajan tuomat haasteet ovat henkilökohtaisesti tuttuja. Olen omakohtaisesti kokenut myös kaksi erilaista synnytystä ja synnytyksestä palautumista, joten voin samaistua esimerkiksi vatsalihasten erkaumasta kuntoutumisen haasteisiin. Useiden koulutusten myötä olen päässyt syventämän tietouttani erityisesti synnytyksestä palautumisesta. 

Luonteeltani olen rauhallinen, mikä näkyy tavassani toimia asiakkaidenkin kanssa. Ohjaamani ryhmät ovat tunnelmaltaan rauhallisia ja jokainen tekee liikkeitä omaan tahtiinsa. Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta -ryhmä on kuntouttava pienryhmä äideille, jonka olen kehittänyt. 

Nähdään Tuntumassa!