Äiti&Vauva Treenit

49 

Äiti&Vauva Treenit ovat mukava tapa liikkua yhdessä vauvan kanssa milloin sinulle sopii!

Kuvaus

Äiti&Vauva -verkkovalmennuksen treenit soveltuvat parhaiten noin 2kk-1,5v lapsen kanssa tehtäviksi. Osan liikkeistä voit tehdä myös kehonpainoharjoitteluna tai käyttää tarvittaessa lisäpainona esimerkiksi kahvakuulaa tai käsipainoa. Valmennus on loistava tapa aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen ja saada monipuolisuutta kotitreeneihin. Valmennuksessa on yhteensä 12 treenivideoa, joista 5 keskittyy keskivartalon syvän tuen vahvistamiseen ja ovat intensiteetiltään rauhallisia. Viisi videoa on lihaskuntotreenejä, jotka nostavat myös sykettä. Lisäksi valmennuksessa on yksi kehonhuolto ja yksi pakaratreeni. Harjoitushetkien pituus vaihtelee 10-50min välillä. Kaikki treenit voit tehdä oman kunnon mukaan.

Valmennuksen ovat rakentaneet kolme äitiysliikunnan ammattilasta Salla Tiiro, Sofia Vesa ja Satu Korkeamaa, joiden erityisosaamiseen kuuluvat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä naisten valmennus ja liikunta. Valmennuksessa pääset treenaamaan heidän kanssaan videoiden muodossa.

Verkkovalmennus sisältää:
5x keskivartalo treeni, rauhallisempi
5x lihaskuntotreeni, sykettä nostava
1x kehonhuolto
1x pakaratreeni

Treenejä voit tehdä omassa aikataulussa milloin ja missä sinulle sopii. Tarvitset itsellesi jumppa-alustan, vesipullon ja mahdollisesti vauvalle oman alustan.
Valmennuksen materiaalit saat heti käyttöösi ja katseluoikeus ei vanhene, joten voit treenata videoiden parissa pitkään!