Äiti & Vauva -jumppaan voi osallistua alle vuoden ikäisen lapsen kanssa. Kurssi on suunniteltu synnytyksestä palautumisen tueksi ja vahvistamaan äidin kehoa raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tunneilla tehdään monipuolisesti kehonpainoharjoittelua, kehon hallintaa lisääviä harjoitteita sekä keskivartalon syvää tukea aktivoivia liikkeitä. Lapsi on pääasiassa mukana liikkeissä, mutta voit halutessasi tehdä ne myös yksin.

Tunnin toiminta tapahtuu aina lasten ehdoilla, joten voit tarvittaessa esimerkiksi sylitellä tai syöttää lasta tunnin aikana.

Ryhmään osallistuvat saavat äitiysfysioterapian ensikäynnistä -10% alennuksen. Alennus on voimassa 2kk:n ajan kurssin päättymisestä.

-Syksy 2023-

Ke 11.10. – 22.11.2023 (ei viikolla 43 eli 25.10.)
klo 15:00 – 15:45
Kulttuuritalo Valve, Oulu
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Kurssin hinta: 75€

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

————————————-

Maksuvälineinä käy myös Smartumin, Edenredin ja ePassin liikuntaedut.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloituskertaa tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**