Äiti & Vauva -jumppa on mukava yhteinen liikuntahetki. Kurssi on suunniteltu synnytyksestä palautumisen tueksi ja vahvistamaan äidin kehoa raskauden ja synnytyksen jälkeen. Aiempaa liikuntataustaa ei tarvitse olla, liikkeet voi tehdä omassa tahdissa ja ohjaaja antaa myös erilaisia vaihtoehtoja. Tunneilla tehdään monipuolisesti kehonpainoharjoittelua, huoltavaa liikettä, lantionpohjaa sekä keskivartalon syvää tukea aktivoivia liikkeitä. Vauva on pääasiassa mukana liikkeissä, mutta voit halutessasi tehdä ne myös yksin.

Tunnin toiminta tapahtuu aina lasten ehdoilla, joten voit tarvittaessa esimerkiksi sylitellä tai syöttää vauvaa tunnin aikana. Jälkitarkastus ennen kurssin alkua on suositeltava, mutta ei pakollinen.

Tunnille mukaan rennot vaatteet, juomapullo, jumppamatto sekä villti tai muu alusta vauvalle.

Ryhmään osallistuvat saavat Tuntuman äitiysfysioterapian ensikäynnistä -10% alennuksen. Alennus on voimassa 2kk:n ajan kurssin päättymisestä.

-Kevät 2024-

Su 19.5. – 30.6.2024 (ei viikoilla 23 ja 25 eli 9.6 ja 23.6.)
Yhteensä viisi tuntia
klo 13:15 – 14:15
Kulttuuritalo Valve, Oulu
Ohjaajana
Maiju Rukkila, lisensoitu Personal trainer, äitiysliikuntavalmentaja

Kurssin hinta: 63€

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

————————————-

Maksuvälineinä käy myös Smartumin, Edenredin ja ePassin liikuntaedut.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloituskertaa tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**