Äiti & Vauva -jumppaan voit tulla yhdessä 0-1v lapsen kanssa. Kurssi on suunniteltu vahvistamaan äidin kehoa sekä lisäämään äidin ja lapsen vuorovaikutusta. Tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia koko kehon lihasvoimaharjoitteita, kehon hallintaa lisääviä harjoitteita sekä lantionpohjan lihasten harjoitteita. Lapsi on mukana liikkeissä tai halutessasi voit käyttää painona kahvakuulaa (esimerkiksi jos vauva nukkuu).

Tunnin toiminta tapahtuu aina lasten ehdoilla, joten voit tarvittaessa esimerkiksi sylitellä tai syöttää lasta tunnin aikana.

-Kevät 2022-

Äiti&Vauva -jumppa

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA
Tutustu verkkopohjaisiin liikuntapalveluihimme verkkokaupassa. Löydät sieltä esimerkiksi Äiti&Vauva Treenit.

Maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**