Äiti & Vauva -jumppaan voit tulla alle vuoden ikäisen lapsen kanssa. Kurssi on suunniteltu vahvistamaan äidin kehoa sekä lisäämään äidin ja lapsen vuorovaikutusta. Tunnilla tehdään monipuolisesti koko kehon lihasvoimaharjoitteita, kehon hallintaa lisääviä harjoitteita sekä lantionpohjan lihasten harjoitteita. Lapsi on pääasiassa mukana liikkeissä, mutta voit tehdä ne myös yksin.

Tunnin toiminta tapahtuu aina lasten ehdoilla, joten voit tarvittaessa esimerkiksi sylitellä tai syöttää lasta tunnin aikana.

Ryhmään osallistuvat saavat äitiysfysioterapian alkututkimus -käynnistä -10% alennuksen.

-Syksy 2023-

Ke 16.8. – 20.9.2023
klo 15:00 – 15:45
Kulttuuritalo Valve, Oulu
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Kurssin hinta: 75€

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

————————————-

Maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenred ja ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloituskertaa tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**