Tuntuman ryhmäliikuntapalvelut

Tuntuman ryhmäliikuntapalveluihin kuuluvat erilaiset pienryhmät sekä tilaustunnit. Pienryhmät on suunniteltu laajasti palvelemaan naisia kaikissa elämäntilanteissa. Kanssamme voit matkata koko polun raskautumishaaveesta hyvinvoivaksi äidiksi.

Tutustu Tuntuman ryhmäliikuntapalveluihin

Tuntuma tarjoaa ryhmäliikuntatunteja muun muassa lantionpohjan vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen

Ryhmätarjonnastamme löydät erilaisia kursseja raskaudenaikaiseen harjoitteluun, keskivartalon vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, synnytyksestä palautumiseen sekä pilatesryhmiä ja äiti&vauva -jumppia. Seuraa vaihtuvaa kurssitarjontaamme nettisivuiltamme sekä facebookista

Tilaustunnit ovat oivallinen virkistäytymistapa yrityksille, yhdistyksille tai vaikka kaveriporukalle. Tilaustunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Tuntuman ryhmäliikuntatunneilla ja kursseilla voit harrastaa liikuntaa turvallisesti ja tehokkaasti raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Kurssivalikoimamme kuuluu myös kaikille suunnattuja tunteja.

Tutustu tuntitarjontaamme – tai kysy lisää, autamme mielellämme sinua askarruttavissa kysymyksissä tai sinulle sopivimman kurssin löytämisestä.

Katso myös henkilökohtaiset palvelumme kuntouttavasta äitiysfysioterapiasta rentouttavaan hierontaan. Voit varata ajan sekä ryhmäliikuntaan että yksilökäynneille kätevästi nettiajanvarauksemme kautta.