Kurssi sisältää raskausaikaan soveltuvaa kehonpainoharjoittelua, liikkuvuutta lisäävää harjoittelua ja rentoutumista. Tunnilla tehtävät harjoitukset helpottavat raskausajan kireyksiä kehossa, ennaltaehkäisevät/helpottavat lantion alueen liitoskipuja, vahvistavat odottajan kehoa, valmistelevat kehoa synnytykseen ja tuovat hyvää oloa odottajalle.

Tunneilla on rauhallinen tahti, joten liikkeet ehtii tehdä oman voinnin mukaisesti. Tunti soveltuu koko raskausajalle. Ryhmässä on yhteensä neljä tapaamista, ilmoittautuminen tehdään koko kurssille. Jos kurssille jää tilaa, osallistua voi myös kertamaksulla.

Koko kurssille osallistuvat saavat Tuntuman äitiysfysioterapian ensikäynnistä -10% alennuksen. Alennus on voimassa 3kk:n ajan kurssin päättymisestä.

-Syksy 2023-

Ke 11.10. – 8.11.2023 (ei viikolla 43, ke 25.10.)
klo 16:00 – 16:50
Kulttuuritalo Valve
, Oulu
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Kurssin hinta: 64€
Kertamaksu: 18€

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

————-

Maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenred ja ePassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloitusta tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**