Tunneilla tehdään mm raskausaikaan soveltuvia kehonpainoharjoituksia, liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, käytetään erilaisia pienvälineitä ja rentoudutaan katosta roikkuvissa liinoissa.

Tunneilla on rauhallinen tahti, joten äiti ehtii tehdä liikkeet oman vointinsa mukaisesti. Tunti soveltuu koko raskausajalle.

Ryhmässä on yhteensä neljä tapaamista, voit ilmoittautua koko kurssille tai osallistua kertakäyntimaksulla, jos ryhmässä on tilaa. Yksittäisille kerroille voi ilmoittautua soittamalla/tekstiviestillä numeroon 040 8340423 (Tuntuma).

Raskausajan liikunta auttaa äidin jaksamista koko raskauden läpi

-Kevät 2020-

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA
Tutustu verkkopohjaisiin liikuntapalveluihimme

Ohjaajana Salla Tiiro
Äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti, spiraalistabilaatio-ohjaaja

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

————-

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksuvälineet.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä) . HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata.

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**