Tunneilla tehdään raskausaikaan soveltuvia kehonpainoharjoituksia, liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, käytetään erilaisia pienvälineitä ja rentoudutaan. Tunnilla tehtävät harjoitukset helpottavat raskausajan kireyksiä kehossa, ennaltaehkäisevät/helpottavat lantion alueen liitoskipuja, valmistelevat kehoa synnytykseen ja tuovat hyvää oloa odottajalle.

Tunneilla on rauhallinen tahti, joten äiti ehtii tehdä liikkeet oman vointinsa mukaisesti. Tunti soveltuu koko raskausajalle. Ryhmässä on yhteensä neljä tapaamista, ilmoittautuminen tehdään koko kurssille.

Ryhmään osallistuvat saavat äitiysfysioterapian alkututkimus -käynnistä -10% alennuksen.

-Syksy 2022-

Ti 2.8. – 23.8.2022
klo 11:00 – 12:00
Kulttuuritalo Valve
, Oulu
Ohjaajana Salla Tiiro, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info(at)hyvinvointikeskustuntuma.fi

————-

Maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**