Palaudu synnytyksestä -tunnit ovat lempeää treeniä äidille. Tunti koostuu kehoa avaavista ja huoltavista harjoitteista, hengitystä ja ryhtiä korjaavista harjoitteista sekä keskivartalon syvien tukilihasten sekä lantionpohjan lihasten harjoittamisesta. Treeni on äidin omaa harjoittelua, mutta tunnille voi tulla 0-1 –vuotiaan lapsen kanssa. Lapset otetaan tunnilla huomioon ja osa liikkeistä tehdään lapsen kanssa yhdessä. Tunti sopii loistavasti ensitreeniksi synnytyksen jälkeen tai esimerkiksi pohjatreeniksi ennen raskaampiin harrastuksiin siirtymistä. Tunnille voit tulla omien fiilisten mukaan piankin synnytyksen jälkeen.

Ensisijaisesti ilmoittautumiset otetaan koko kurssille. Jos ryhmään jää tilaa, tunnille voi osallistua myös kertamaksulla. 

-Kevät 2020-

Palaudu Synnytyksestä -ryhmä

Ti 10.3. – 21.4.2020 (yhteensä 6 kertaa, ei ti 7.4.)
klo 11:15-12:00
49€/koko kurssi, 8,5€/kertakäynti
Ohjaajana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Salla Tiiro

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvälineinä käy myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksuvälineet.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytännön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**