Voit olla vastasynnyttänyt tai synnytyksestä kulunut jo vuosia.
Erkauma ja sen kuntouttaminen ei ole suoraan liitännäinen synnytyksen ajankohtaan.

Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta -kurssi on lempeää treeniä keskivartalon ja lantionpohjan lihaksille.

Tunneilla vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia, keskitytään parantamaan kehon hallintaa ja ryhtiä, vahvistetaan lantionpohjan lihaksia ja erityisesti kuntoutetaan vatsalihasten erkaumaa naisten hyvinvointiin erikoistuneen fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan johdolla.

Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja jokaisen äidin tilanteen huomioinnin. Alkeiskurssi sopii piankin synnytyksen jälkeen ensitreeniksi.

Alkeisryhmä

Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta -alkeiskurssiin sisältyy vatsakapselin ja lantionpohjan tutkiminen kuvantavalla ultraäänilaitteella yksilövastaanotolla.
Tutkimuksen tekee kurssin ohjaaja, äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Salla Tiiro. Tutkimus tehdään ennen kurssia tai kurssin alkuvaiheessa.

Ryhmäläiset saavat myös kotiohjeita, joiden mukaan harjoitella ryhmäkertojen välillä.

ALKEISKURSSIIN KUULUU:

  • 1x henkilökohtainen äitiys- ja lantionpohjafysioterapiatutkimus (45min)
  • 6x yhteistreenit ryhmässä
  • juuri sinulle sopivat harjoitteet
  • kotiohjeita väliviikoille

*Lisäksi: Kurssin päätyttyä mahdollisuus käydä uudelleen äitiysfysioterapian yksilötutkimuksessa edulliseen hintaan, 62€. Koskee vain ryhmäläisiä. Tarjous voimassa 2kk kurssin päättymisestä.

Pienryhmä kokoontuu joka toinen viikko (poikkeuksia voi olla) yhteensä kuusi kertaa.

Edistyneiden ryhmä

Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta /edistyneet on ryhmä heille, jotka ovat kuntoutuksessa jo päässeet jo hieman pidemmälle. Tunnistat lantionpohjan lihakset, osaat hahmottaa mitä kehossa tapahtuu liikkeen aikana, mutta tarvitset vielä vahvistusta ja kehon hallinnan lisääntymistä. Sinulla voi olla vielä vähän vatsalihasten erkaumaa. Harjoittelu keskittyy keskivartalon syvien tukilihasten vahvistamiseen. Kurssiin ei kuulu alkututkimusta.

Edistyneiden ryhmä kokoontuu joka viikko yhteensä kuusi kertaa.

Alkavat ryhmät

-2024-

TOISTAISEKSI TUNNIT TAUOLLA

Ilmoittautuminen ryhmään sähköpostilla: info@hyvinvointikeskustuntuma.fi
Ryhmään kuuluvan yksilökäynnin (45min) voi varata nettiajanvarauksesta. Valitse palveluksi fysioterapia -> Korsetti Kuntoon -ryhmän alkututkimus.

Maksuvälineinä kurssin ryhmäosuuteen (109€) käy Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-liikuntaetuudet. Yksilökäynnin osuutta ei voi maksaa liikunta-edulla.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta ennen aloitusta tai viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**