Voit olla vastasynnyttänyt tai synnytyksestä kulunut jo vuosia.
Erkauma ja sen kuntouttaminen ei ole suoraan liitännäinen synnytyksen ajankohtaan.

Korsetti kuntoon – Eroon erkaumasta -kurssi on lempeä aloitus keskivartalon ja lantionpohjan kuntouttamiselle.

Tunneilla vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia, keskitytään parantamaan kehon hallintaa ja ryhtiä, vahvistetaan lantionpohjan lihaksia ja erityisesti kuntoutetaan vatsalihasten erkaumaa naisten hyvinvointiin erikoistuneen fysioterapeutin johdolla.

Fysioterapeutti tekemässä vatsalihasten erkaumaa kuntouttavaa harjoitusta

Pienryhmä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja jokaisen äidin tilanteen huomioinnin. Kurssi sopii piankin synnytyksen jälkeen ensitreeniksi.

*Kurssiin sisältyy vatsakapselin ja lantionpohjan tutkiminen kuvantavalla ultraäänilaitteella yksilövastaanotolla.
Tutkimuksen tekee kurssin ohjaaja, äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Salla Tiiro. Tutkimus tehdään ennen kurssia tai kurssin alkuvaiheessa.

Ryhmäläiset saavat myös kotiohjeita, joiden mukaan harjoitella ryhmäkertojen välillä.

SINÄ SAAT SIIS:

  • 1x henkilökohtainen äitiys- ja lantionpohjafysioterapiatutkimus (45min)
  • 6x yhteistreenit, kesto yht. 2,5kk
  • juuri sinulle sopivat harjoitteet
  • kotiohjeita väliviikoille

*Lisäksi: Kurssin päätyttyä mahdollisuus käydä uudelleen äitiysfysioterapian yksilötutkimuksessa edulliseen hintaan, 62€. Koskee vain ryhmäläisiä. Tarjous voimassa 2kk kurssin päättymisestä.

Pienryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko (poikkeuksia voi olla) Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuman salissa, yhteensä kuusi kertaa.

Toivottu uutuus syksyyn 2019: Edistyneiden ryhmä!
Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta /edistyneet on ryhmä heille, jotka ovat kuntoutuksessa jo päässeet jo hieman pidemmälle. Tunnistat lantionpohjan lihakset, osaat hahmottaa mitä kehossa tapahtuu liikkeen aikana, mutta tarvitset vielä vahvistusta ja kehon hallinnan lisääntymistä. Sinulla voi olla vielä vatsalihasten erkaumaa. Harjoittelu keskittyy keskivartalon syvien tukilihasten vahvistamiseen. Kurssiin ei kuulu alkututkimusta.

-Syksy 2019-

Korsetti Kuntoon -Eroon Erkaumasta
Ke 21.8. – 30.10. (joka toinen viikko) Kurssi täynnä
klo 17:00-18:00
169€/hlö

Ohjaajana äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Salla Tiiro

Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta
Ma 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. ja 16.12.
klo 18:00-19:00
169€/hlö

Ohjaajana naisten kuntoutukseen erikoistunut liikunnanohjaaja Satu Korkeamaa
Alkututkimukset tekee äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Salla Tiiro

Korsetti Kuntoon – Eroon Erkaumasta /edistyneet
Ke 6.11. – 11.12.
klo 17:00-18:00
99€/hlö

Ohjaajana äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Salla Tiiro

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvälineinä kurssille käy osittain (109€) myös mm. Smartum, Edenred/Ticket Duo, EazyBreak, E-passi & Tyky-maksuvälineet. Yksilökäynnin osuutta ei voi maksaa liikunta-edulla.

**Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen kurssin/workshopin alkua. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Tuntuman yleisen käytönnön mukaan voit korvata yhden poissaolon toisella vastaavalla/vastaavan arvoisella tunnilla (lääkärintodistuksella voit korvata todistusta koskettavat poissaolot).

Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi korvauksetta viimeistään ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen. Tällöin asiakkaalta peritään kertamaksu eikä koko kurssin hintaa. 

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**