Mistä aloitamme?

Ravintovalmennuksessa Tuntuman ravintovalmentaja Noora Saari auttaa sinua löytämään helpon tavan koostaa aterioitasi sinun tavallasi. Hän huolehtii, että syöt riittävästi jaksaaksesi ja ollaksesi itsellesi paras mahdollinen tuki tavoitteidesi saavuttamisessa. Usein muutosten tekeminen on yksin hankalaa. Tiedät mitä tehdä, mutta epävarmuus ei tue näitä ajatuksia. Hyvän ravitsemuksen avulla parannat jaksamistasi, mutta saat myös paljon itsevarmuutta ja voimaa toteuttaa sinun näköistäsi elämää.

Tavoitteenasi voi olla tukea ravitsemuksen avulla terveyttäsi ja parantaa jaksamista arjessasi. Haluat ehkä tarkistaa riittävän ravitsemuksen huolehtimisesta raskauden ja imetyksen aikana tai auttaa kehoa palautumaan synnytyksestä. Saat valmennuksessa ammattilaisen tuen ravitsemukseen sekä vertaistukea haastaviin hetkiisi. Ravintovalmennuksen avulla saat uusia tapoja ja työkaluja lisäämään energiaa päiviisi, parannat unenlaatuasi sekä jaksat liikkua paremmin.

Ravintovalmennuksen avulla saa paremmat ruokailutottumukset

Terveellisempi ja monipuolisempi elämäntapa

Ravintovalmennus on siis sinulle, joka haluat muuttaa ravitsemustottumuksia, mutta et tiedä miten onnistua siinä. Sinulle, joka tarvitset valmentajan helpottamaan arkisia valintoja tai antamaan neuvoja terveellisen, sinun arkeesi sopivan, ruokavalion koostamiseen. Haluat vinkkejä tuotteista ja ravintoaineista, jotka sopivat juuri sinulle ja vievät sinua kohti omia tavoitteitasi.

Tuntuman ravintovalmennuksessa kiinnitämme ensisijaisesti huomiota asiakkaalle sopivaan ja säännölliseen ateriarytmiin, terveyttä edistäviin valintoihin sekä ravitsemuskäyttäytymisen muutosprosessiin. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjessa jaksamisen edistämiseksi kiinnitämme huomiota koko arjenhallinta prosessiin ja siihen liittyviin osa-alueisiin, kuten uneen, lepoon ja liikuntaan.

Juuri sinulle tehty valmennus

Ravintovalmennus pohjautuu suomalaisiin ravintosuosituksiin, mutta on aina henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu. Ravintovalmentajanasi toimii Noora Saari.

Ravinto-ohjelmapaketeissamme on useita vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa ravintovalmennusta, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä mikä sopisi parhaiten juuri sinulle.

Varaa ilmainen 30min konsultaatio ottamalla yhteyttä Tuntumaan. Konsultaatiossa voimme kartoittaa olisiko ravintovalmennus juuri sinulle oikea polku. Alkukonsultaatio ei sido sinua mihinkään! Ota siis roskeasti yhteyttä info@hyvinvointikeskustuntuma.fi.

Tuntuman ravintovalmennuspaketit

TULOSSA: Opas parempaan jaksamiseen ravitsemuksen ja palautumisen avulla

  • Opas sopii niin raskaana oleville kuin imettäville naisille sekä erityisesti voimavarojen lisäämiseen lapsiperhearjessa.

Opas sisältää vinkkejä, kuinka voit parantaa jaksamistasi arjessasi sekä vireystilaa nostavia ravitsemus- ja ateriavinkkejä.

Hyvinvointianalyysinpohjalta valmentajan henkilökohtaiset vinkit muutoksiin.

Sis. kahden (2) viikon jälkituen valmentajan kanssa puhelimitse (whatsapp).

Hinta: 99 €

Hyvinvointivalmennus – 149 €/kk

Valmennus ei pohjaudu painonpudotukseen. Valmennus on sinulle, joka koet tarvetta jaksaa paremmin arjessasi, saada voimavarojasi kerättyä niin, että pystyt tehdä sinulle merkittäviä asioita arjessasi.

Valmennus sisältää päivittäisen valmentajan tuen, joten paikkoja on hyvin rajoitetusti. Kysythän vapautuvista paikoista hyvissä ajoin.

Valmennuksen tavoitteena on löytää sinun näköinen arki ja parantaa ajatuksiasi ja suhdettasi hyvinvointiasi käsitellessäsi.

Valmennus koostuu seuraavista asioista:

  • hyvinvointianalyysi
  • henkilökohtainen suunnitelma
  • valmentajan tuki
  • vinkkejä ruoanlaittoon ja resepteihin
  • uusien tapojen ja rutiinien rakentaminen
  • rentous syömiseen
  • liikunta- ja hyvinvointiohjausta

Valmennuksen kesto on minimissään 3kk jossa rakennetaan pysyvät rutiinit kehoasi kuunnellen. Eteneminen valmennuksessa tapahtuu pienien välitavoitteiden kautta onnistumiseen.


Hinta: 149 €/kk. Mahdollista maksaa 1-3 erässä.

Muutoskartoitus 69 €

Tämä on sinulle, joka et kaipaa viikottaista tukea muutoksiisi. 

Katsotaan yhdessä mitä ja miten sinun elämäntilanteesi huomioiden kannattaa lähteä muuttamaan.

Autan sinua selkeyttämään tavoitteesi sekä ohjaan kuinka tulet onnistumaan tavoitteidesi toteuttamisessa.

Kartoitus sisältää muutaman ennakkotehtävän, jonka jälkeen saat palautteen ääniviestillä WhatsApp sovelluksen kautta. Näin voit aina palata kuuntelemaan minua ja ohjeitani. Lisäksi voit aina palata aiheisiin ja kysyä, mikäli jokin mietityttää ohjeissa tai niiden toteuttaisessa.

Hinta: 69 €