Hierontapalveluihimme kuuluvat klassinen hieronta, MamaMassage®-hieronta, purentalihashieronta sekä lasten hieronnat. Jokainen hoitokerta suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hieronta rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lievittää kiputiloja. Tuntumassa hierontapalveluja tarjoaa koulutettu hieroja Pia Pietola. Pialle löytyy aikoja kolmena päivänä viikossa, myös ilta- ja viikonloppuaikoja on saatavilla.

MamaMassage® -konseptissa huomioidaan laaja-alaisesti raskausaika, synnytyksestä palautuminen, vatsalihasten erkauma, lantionpohjan toimintahäiriöt sekä arpikudosten vaikutus kehoon. Konsepti on Satu Korkeamaan kehittämä ja kaikki Suomen MamaMassage® -osaajat ovat Satun kouluttamia. MamaMassage on noussut Tuntuman suosituimmaksi hierontapalveluksi, eikä syyttä. Hieronnan aikana tuleva tai tuore äiti saa tilanteeseen sopivaa hierontaa ja hemmottelua. MamaMassage -lahjakortit on ollut myös tykätty baby shower-lahja.

Tuntuman hieroja Pia on erikoistunut raskausajan hierontaan ja synnytyksestä palauttavaan hierontaan. Raskausajan hierontaan voi tulla koko raskauden ajan, omien tarpeiden mukaan. Naisten Hyvinvointikeskus Tuntumassa olet luotettavissa ja hyvissä käsissä. Ajan hierontaan voit varata tästä.

Tuntumaan voi varata myös äidin ja vauvan yhteisen hieronta-ajan. Pia hieroo äidin ja Tuntuman vauvahieroja Henna hieroo samanaikaisesti ja samassa tilassa vauvaa. Kyseessä on siis ihana hoito molemmille.

Olenko hieronnan tarpeessa?

Hieronta tarjoaa apua useisiin kehon kiputiloihin, mutta koska ihmiskeho on psykofyysinen kokonaisuus, hieronta lisää kehon rentoutuessa myös henkistä hyvinvointia. Sinun kannattaa varata aika hierontaan esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • kärsit niska- ja hartiasärystä, selkäkivusta tai kivuista muualla kehossa
  • kehosi kaipaa tukea palautumiseen
  • liikkuminen on jäykkää ja lihakset tuntuvat kankeilta
  • raskausajan keholliset muutokset tuntuvat kipuna
  • kaipaat rentoutumista raskausaikaan
  • kärsit toistuvasta päänsärystä
  • olet stressaantunut
  • kehosi kaipaa palautumista raskaudesta ja synnytyksestä

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, jolla on pitkät perinteet kehon ja mielen hyvinvoinnin parantamisessa. Hieronta auttaa lihaskireyksien poistamisessa, laukaisee lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Lihasten rentoutuessa kiputilat helpottavat ja kehon kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hieronta myös palauttaa tehokkaasti urheilusuorituksesta ja intensiivisestä harjoittelujaksosta.

Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuman hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan alkuhaastattelun 
ja tutkimisen jälkeen. Huomaathan, että haastattelu ja tutkiminen kuuluvat ensimmäiseen käyntiin ja ovat osa hoitoaikaa. Hieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita ja hoitomenetelmiä koulutetun hierojan oppien mukaisesti.