Juoksukouluun kuuluu äitiysfysioterapeutin tekemä alkututkimus, jossa selvitetään kehon valmius harjoitteluun. Alkututkimus toteutetaan yksilökäyntinä Naisten Hyvinvointikeskus Tuntumassa, äitiysfysioterapeuttina Salla Tiiro. Käynnillä tutkitaan kehon palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä, esimerkiksi keskivartalon toiminnallisuus, vatsalihasten palautuminen, lantionpohjan lihastoimintaa tai muuta kysymyksiä herättänyttä.

Monipuolisilla juoksutunneilla ohjaajina toimivat juoksuvalmentaja Riikka Tulppo ja äitiysfysioterapeutti Salla. Tunnit sisältävät lihaskuntoa, liikkuvuutta, juoksutekniikkaa ja kestävyyden kehittämistä. Juoksutuntien aloittamiseen ei ole muita pohjavaatimuksia kuin että synnytyksestä olisi hyvä olla vähintään 3kk. Voit olla aloittelija, aktiiviharrastaja, jolle on tullut taukoa raskauden ja synnytyksen vuoksi tai jo hieman juoksua aloittanut. Synnytyksestä voi olla kulunut myös useita vuosia. Tunneille voi halutessaan tulla yhdessä vauvan kanssa, eli harjoittelu onnistuu myös lastenvaunuja työntäen. Juoksutunnit lähtevät Ouluhallin edestä.

Ilmoittautuminen Tuntuman nettiajanvarauksessa. Valitse Fysioterapia -> Äitiysfysioterapian ensikäynti 75min ja valitse kalenterista sinulle sopiva aika. Kirjoita lisätietoihin osallistuvasi Äitien juoksukouluun.
Jos olet vasta käynyt äitiysfysioterapiassa Sallalla ja haluaisit osallistua vain juoksutunneille, ole yhteydessä sähköpostilla.
Ilmoittautumiset viimeistään 23.4.2024. Alkututkimus kannattaa kuitenkin varata hyvissä ajoin.

-Kevät 2024-

Äitien juoksukoulu
Alkututkimus yksilökäyntinä huhtikuun aikana
Juoksutunnit tiistaisin 7. – 28.5.2024
Klo 12:00 – 13:00
Lähtö Ouluhallin pihalta

Hinta: 188€


Lisätiedot:
salla@hyvinvointikeskustuntuma.fi tai rthyvinvointipalvelut@gmail.com


**Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Ilmoittautumiset viimeistään 23.4.2024. Jos vähimmäismäärä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua kurssi ilman lisäkorvauksia. Jos alkututkimus on tehty, sen hintaa ei palauteta.

Korvaava ohjaaja on mahdollinen, jos kurssin ohjaaja estyy tulemasta paikalle (esimerkiksi sairastumisen vuoksi). Jos korvaavaa ohjaajaa ei saada, ryhmäkerta voidaan siirtää korvaavaan ajankohtaan. Muutoksista pyritään ilmoittamaan kurssilaisille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumalla hyväksyt edellä mainitut ehdot.**