Purentalihashieronta

Purentalihashieronnasta voit löytää apua muun muassa narskutteluun, päänsärkyyn tai migreeniin. Purentalihashieronta sopii mainiosti ammatissaan paljon puhuville tai kallonpohjan kireyttä itsellään tunnistaville. Hammaslääkärin todetessa kireyttä purentalihaksistossa suosittelevat he asiakasta hakeutumaan purentalihasten käsittelyyn.

Purentalihashieronnassa tutkitaan purentalihasten toiminta, käsitellään asiakkaan tarpeen mukaisesti, lempeästi ja lihasta muokkaavasti eri tekniikoin kasvojen, kaulan, niskan alueen lihaksia sekä suun sisäpuolelta purentalihaksia. Asiakkaat saattavat usein miettiä, hierontaan saapuessa, sattuuko käsittely? Meillä hieronta toteutetan yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen, lempeästi, mutta toki se saa tuntua hieronnan aikana. Kipua itsessään emme lähde tuottamaan. Asiakkaat ovat usein hämmästelleet: ” Eihän se sattunut, tuntui kyllä makeasti hieronnan aikana, heti käsittelyn jälkeen kireydet helpotti.” 

Käsittelyn yhteydessä annetaan myös kotiohjeet purentalihasjumppaan kotiin. Purentalihaskäsittelyyn voi ehdottomasti saapua myös raskaana, silloin etsitään yhdessä sopiva asento käsittelyn ajaksi. Palveluistamme löydät purentalihashieronnan raskausaikaan, sekä eri mittaisia aikoja. Lisäksi voimme käsitellä purentalihaksia klassisen hieronnan yhteydessä, mutta jos haluat perusteellisemman käsittelyn, suosittelen varaamaan juurikin purentalihashieronnan.

Tervetuloa rentouttamaan leukoja!

-Terhi